Pohodi v letu 2017

Leto 2016, v katerem smo obeležili 20. obletnico obstoja našega društva, je za nami. Pred nami so novi izzivi in doživetja, uspehi in medsebojna druženja. Eno izmed oblik druženja so tudi srečanja v hribih in gorah. Planinska sekcija Društva Gora je sestavila program pohodov v prihajajočem letu 2017. Plan druženja je torej sestavljen in veseli vas bomo v naši sredini! Srečno pohodno leto 2017.

POHODI V LETU 2017

Društvo Gora vas v letu 2017 vabi v svojo družbo na naslednje pohode:

Fotografija osebe Drustvo Gora.

Preberite več: POHODI V LETU 2017

Pohodi

Planinska sekcija vsako leto organizira dva tradicionalna pohoda: zimski pohod na zasnežene Golake in jesenski pohod »Pot po Dolu gor in dol«, ki poteka po zahodnem delu roba Trnovske planote. Poleg omenjenih dveh pohodov letno organiziramo še druge pohode v slovenske ali tuje hribe.

Veseli nas, da se naših pohodov udeležuje vedno več ljudi in tudi v prihodnje si bomo prizadevali, da bo Planinska sekcija organizirala čim več različnih izletov, ki bodo udeležencem nudili možnost, da uživajo nepozabne trenutke ob vzponih na naše in tuje vrhove. Spodaj si lahko ogledate pohode, ki jih bomo organizirali v letošnjem letu.

Pridružite se nam - skupaj bomo odkrivali lepote naših in tujih gora.

PREDSTAVLJAMO VAM POHODE V LETU 2019:

 

 

Vstopnice za Dneve Gore 2013

Za naročilo vstopnic v predprodaji pišite na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . V sporočilu napišite vaše ime in naslov, kamor želite, da vam vstopnice pošljemo ter željeno število vstopnic. Vstopnice vam bomo poslali po pošti, plačilo bo ob prevzemu pošiljke. Cena vstopnice bo tako 8€+poštnina.

Priskrbite si vstopnice že danes!

Knjige o GORI

Rastejo pri nas - Tastline Trnovskega gozda

Wednesday the 13th. Affiliate Marketing. Copyright©Društvo GORA
Copyright 2012

©