Erotična trgovina ima tako raznovrstno ponudbo erotičnih pripomočkov in igračk, da smo jih zaradi večje preglednosti in lažjega iskanja razdelili v skupine po uporabnikih oziroma po namembnosti. Erotična trgovina za njo, za njega, za pare, osnovno, analno in tako dalje. Erotična trgovina za njega je založena z erotičnimi pripomočki in igračkami, ki mu bodo pomagale pri sprostitvi individualno ali v paru.

Za individualno sprostitev so moškim v erotični trgovini na voljo masturbatorji, kot so tako imenovani Fleshlight, najbolj prodajane moške erotične igračke na svetu. Po otipu in notranji strukturi so sodeč po izkušnjah uporabnikov celo boljše kot »prava stvar«. Tovrstne igračke, ki jih ima erotična trgovina na voljo, so tudi žepne vagine in Tenga masturbatorji, ki so tako priročni in ravno prav veliki, da jih brez zadrege pospravite v žep in uporabite, kadarkoli in kjerkoli si zaželite sprostitve v zavetju lastne intime.

Erotična trgovina za moške ima na izbiro tudi več modelov vagin, to so večje erotične igračke, pravi modeli, ki po velikosti posnemajo žensko medenico. Še večje igračke pa so lutke v naravni velikosti ženskega telesa. Naj vam ne bo nerodno izbrati erotičnega pripomočka ali igračke za masturbacijo. Naj vam jih ne bo nerodno uporabljati, saj ste sami, nihče vas ne opazuje, moška masturbacija pa tako ni več tabu.

Med erotičnimi pripomočki in igračkami za moške  so v erotični trgovini na voljo tudi nastavki in proteze. Najnovejši nastavek v ponudbi erotične trgovine za njega je nastavek za penis s podaljškom, ki podaljša penis za skoraj 5 cm. Ob uporabi takšnega pripomočka ne bo več težav z zadovoljitvijo svoje izbranke.

Erotična trgovina za njega ponuja tudi erotične pripomočke za krepitev in podaljšanje erekcije, kot so obročki za erekcijo. Tovrstni pripomočki za kakovostno spolno življenje vam bodo pomagali, da se lažje sprostite in bo vaša spolnost boljša. To pa je tudi bistveno, kajne?